FC Twente Nieuws

Dubbel gevoel bij John: "leuk voor mij, maar voor mijn club FC Twente wat minder"

Dubbel gevoel bij John: "leuk voor mij, maar voor mijn club FC Twente wat minder"

Ola John keerde vandaag na vele jaren weer terug in de Grolsch Veste. De linksbuiten van RKC speelde maar één helft mee, maar was in die 45 minuten wel belangrijk voor zijn werkgever. John gaf twee assists in de wedstrijd die met 2-0 werd gewonnen van de Tukker.

Na afloop van de wedstrijd stond John dan ook met een dubbel gevoel voor de camera van FOX Sports. "Het was voor mij een lekkere wedstrijd om te spelen. Ik kom hier weer thuis en om dan twee assists te geven. Dat is voor mij leuk, maar voor mijn club wat minder."

Voelt het dan echt alsof je je eigen club pijn doet? "Ja, natuurlijk. Ik heb hier mijn hele jeugd doorgebracht. Ik ben hier als jonkie gekomen en ook als jonkie weggegaan. Maar ik heb hier de meeste tijd gezeten dus het voelt altijd als mijn club."

John werd gewisseld nadat hij enkele keren naar zijn hamstring greep. Dit is echter niets ernstigs. "Ik had een beetje klachten dus ben uit voorzorg naar de kant gehaald. Maar ik heb wel het gevoel dat ik weer rustig op m'n eigen niveau kom", besluit hij het interview.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties