FC Twente Nieuws

Duel tegen FC Nordsjaelland ingekort, wel live te zien op YouTube

Duel tegen FC Nordsjaelland ingekort, wel live te zien op YouTube

Zondag wordt de wedstrijd FC Twente - FC Nordsjaelland afgewerkt in Goor. De wedstrijd zou 2x60 minuten duren, maar duurt toch 2x45 minuten. FC Twente heeft bekend gemaakt dat de wedstrijd live te zien zal zijn op haar YouTube-kanaal. Om 14:00 uur wordt er afgetrapt op het terrein van GFC in Goor.

FC Twente-trainer Ron Jans gaf na de eerste oefenwedstrijd tegen Bon Boys al aan dat zijn voorkeur in deze fase van de voorbereiding uitging naar een wedstrijd van negentig minuten. De clubs zijn er met elkaar uitgekomen dat de wedstrijd niet 2x60 minuten duurt, maar 2x45 minuten, zo meldt TC Tubantia. Een wedstrijd van 2x60 minuten zie je vaker in de voorbereiding. Dit is om een goed wedstrijdritme op te bouwen voor zo veel mogelijk spelers en zo veel mogelijk spelers de kans te geven om zich te laten zien. Ron Jans had hier echter zo vroeg in de voorbereiding nog geen baat bij. Voor Nordsjaelland was het wat interessanter geweest, zij zijn namelijk al verder in hun voorbereiding. De Deense competitie gaat al op 18 juli van start.

FC Twente liet op haar Twitter-account weten dat de wedstrijd live te zien is op het YouTube-kanaal van de Tukkers. Zondag 3 juli wordt er om 14:00 uur afgetrapt op Sportpark Heeckeren in Goor, het complex van GFC Goor. Supporters kunnen kaartjes voor de wedstrijd halen bij de receptie van De Grolsch Veste, de Primera en The Read Shop in Goor en aan de kassa op het sportpark.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties