FC Twente Nieuws

DWDD: Boerebach bespreekt gitzwarte periode, de lange klim uit het dal en zijn boek

DWDD: Boerebach bespreekt gitzwarte periode, de lange klim uit het dal en zijn boek

Deze week zal het nieuwe boekHoi Papa, de herrijzenis van Michel Boerebach' in de winkels verschijnen. De voormalig FC Twente-middenvelder die vooral bekend stond om zijn harde schot en vrije trappen, verloor in 2003 bij een auto-ongeluk zijn zoontjes Lesley (12) en Sven (9). Het verlies van zijn zoontjes zorgde voor een turbulente tijd.

In deze tijd kreeg hij hulp van onder andere Hugo Borst, René Eijkelkamp, Willem van Hanegem en Wim Kieft. Samen met schrijver Eddie van der Ley ging de inmiddels 55-jarige Boerebach bij hen op bezoek. Maandagavond was Boerebach te gast bij DWDD samen met twee van die vrienden; Hugo Borst en Wim Kieft. Hierbij aandacht voor de zware jaren van Boerebach en zijn nieuwe boek.

[google]

Op donderdag 28 november zal Michel Boerebach afreizen naar Enschede. Hier is hij te gast bij Boekhandel Broekhuis waar hij zal worden geïnterviewd. Na afloop zal hij zijn boek signeren. De deuren gaan open om 19:30 uur en de toegang is gratis.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties