FC Twente Nieuws

Ebecilio duikt op in tweede divisie van Cyprus

Ebecilio duikt op in tweede divisie van Cyprus

Kyle Ebecilio sluit aan bij Alki Oroklini, dat uitkomt op het tweede niveau van Cyprus. De middenvelder was tussen 2013 en 2017 actief voor FC Twente. Sinds afgelopen zomer zat hij zonder club, nadat hij mocht vertrekken bij Excelsior.

In de zomer van 2013 kwam Ebecilio over van Arsenal. In die tijd stond hij te boek als een groot talent. Hij draaide een goed eerste seizoen bij FC Twente. Hij werd derde met de Tukkers en scoorde zelf zeven doelpunten en gaf drie assists.

Later kwam er wat meer zand in de motor van de middenvelder. Hij kampte met het syndroom van Guiliain-Barre. Een syndroom dat vrijwel nooit voorkomt bij topsporters. Deze aandoening zorgt ervoor dat een lichaam teveel afweercellen produceert en daarom een negatieve invloed heeft op de gezonde cellen in het lichaam. Ebecilio kreeg last van tintelingen in zijn been.

In zijn periode bij FC Twente werd hij verhuurd aan Nottingham Forrest en ADO Den Haag. In de zomer van 2017 vertrok hij definitief bij de Tukkers. Twee jaar later dook hij weer op bij Excelsior, nadat hij eerder actief was voor de beloftenteams van ADO Den Haag en NEC.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties