FC Twente Nieuws

Ebuehi: "We moeten het afmaken tot het einde van het jaar"

Ebuehi: "We moeten het afmaken tot het einde van het jaar"

FC Twente floreert in het begin van dit seizoen van de eredivisie. Rechtsback Ebuehi is een belangrijke pion in de formatie van Ron Jans. De huurling van Benfica verdedigt sterk en draagt ook aanvallend zijn steentje bij. Ebuehi mistte nog geen eredivisiewedstrijd, en dat na twee jaar blessureleed.

Tot de winterstop spelen de Tukkers nog twee wedstrijden, tegen respectievelijk VVV en Sparta. In deze wedstrijden moet FC Twente het seizoen goed gaan afsluiten, zo vindt Ebuehi. "Ik denk dat we het heel goed hebben gedaan als team tot nu toe. Er zijn nog twee wedstrijden, we moeten het afmaken tot het einde van het jaar," aldus de Nigeriaan.

Ebuehi heeft genoeg pluimen gekregen, toch is hij van mening dat hij nog beter kan. "Het gaat goed, maar er is ruimte voor verbetering. In aanvallend opzicht kan ik nog meer brengen
voor het team, verdedigend ben ik tevreden."

Over de tegenstander van komend weekend (VVV) is Ebuehi positief, hij vindt echter dat de Tukkers vooral naar zichzelf moeten kijken. "VVV is een goeie ploeg, aan het eind van de dag moeten we naar ons zelf kijken. Ik denk dat we moeten spelen met dezelfde focus en energie als tegen AZ. Dan denk ik dat we nu wel een resultaat gaan halen," besluit de rechtsback.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties