FC Twente Nieuws

Edivisie: FC Twente behaalt de Play-Offs!

Edivisie: FC Twente behaalt de Play-Offs!

De e-sporters van FC Twente hebben in een hele drukke Edivisie week een play-offs plek in de wacht gesleept. Tukkers Enis Tokdemir en Brent Weerink eindige na zeventien speelrondes op een twaalfde plaats en dat is net genoeg voor een play-off plek.

In speelronde 16 trad FC Twente aan tegen Feyenoord. Enis Tokdemir mocht beginnen voor de Tukkers, hij nam het op tegen Julian van den Berg van de Rotterdammers. Tokdemir hield knap stand tegen één van de beste spelers van dit moment. Toch moest hij in de 81e minuut zijn meerdere erkennen in van den Berg door de 2-1 te incasseren.

In de return nam Twentenaar Brent Weerink het op tegen Ryan Tilborg. Omdat Weerink knap met 1-0 wist te winnen hielden de Tukkers een puntje over aan het tweeluik met Feyenoord. In de laatste speelronde nam FC Twente het op tegen FC Emmen.

Edivisie: FC Twente behaalt de Play-Offs!

Brent Weerink wist in de eerste tegenstander zijn tegenstander Levi Frederique in toom te houden, eindstand 1-1. Teleurstellend genoeg verloor Tokdemir vervolgens met 3-1 van de andere e-sporter van de ploeg uit Drenthe: Toon Buné. Omdat Sparta niet wist te winnen van Ajax, was er voor de Tukkers toch reden voor een feestje. Door het verlies van de Spartanen bleef FC Twente namelijk op plek twaalf staan. Dat geeft recht op een plekje in de play-offs.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties