FC Twente Nieuws

Edivisie: FC Twente duelleert met lijstaanvoerder en zwakke broeder

Edivisie: FC Twente duelleert met lijstaanvoerder en zwakke broeder

FC Twente e-sporters Brent Weerink en Enis Tokdemir hebben het eerder deze week opgenomen tegen de collega's bij Ajax en ADO Den Haag. De Tukkers pakte in dit tweetal aan duels drie punten. Van hekkensluiter ADO Den Haag werd gewonnen, terwijl er van koploper Ajax werd verloren.

Dinsdagmiddag werd de Edivisie week voor FC Twente afgetrapt met de wedstrijd tegen Ajax. Tokdemir en Weerink konden de Ajacieden voetballend goed bijbenen. Op scorend vlak schoten de Tukkers echter tekort. Over twee wedstrijden werd met 6-2 verloren van de Amsterdammers.

De dag hierna mocht het duo van FC Twente het opnemen tegen de e-sporters van ADO Den Haag. Enis Tokdemir luidde het tweeluik in, de ervaren kracht verloor krap met 1-0. Het was vervolgens aan Brent Weerink om de schade te herstellen. Dit deed het talent dan ook, Weerink won met 5-1 van Danny Hazebroek waardoor FC Twente uiteindelijk drie punten kon bijschrijven.

FC Twente houdt met drie punten uit deze twee wedstrijden stand bovenaan het rechterrijtje. Met 7 punten uit 6 wedstrijden bevinden de Tukkers zich momenteel op een 11de plaats. Het ligt er dichtbij elkaar in het rechterrijtje, naast de Tukkers hebben vier andere ploegen, waaronder FC Utrecht en Heracles, ook zeven punten.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties