FC Twente Nieuws

Edivisie: FC Twente lijdt pijnlijke nederlaag in derby tegen Heracles

Edivisie: FC Twente lijdt pijnlijke nederlaag in derby tegen Heracles

De e-sporters van FC Twente hebben een pijnlijke nederlaag geleden in de derby tegen Heracles. Over twee wedstrijden waren Bryan Hessing en Lev Vinken van Heracles met 6-4 te sterk voor Brent Weerink en Enis Tokdemir van FC Twente.

In de eerste wedstrijd wist Weerink zijn tegenstander nog in toom te houden. Het duel met, de kampioen van twee seizoenen geleden, Bryan Hessing eindigde in 2-2. Tokdemir mocht hierna aantreden tegen grote naam Lev Vinken. Die afgelopen week het onderwerp van gesprek was in de Edivisie kringen.

Vinken had zijn verbinding vorige week niet op orde tegen FC Groningen. Als straf werd de wedstrijd die Lev Vinken zou gaan spelen tegen Bob van Uden automatisch met 6-0 afgedaan. Nadat Vinken dus verloor zonder gespeeld te hebben tweette de Heraclied dat hij niet meer in actie zou gaan komen in de Edivisie.

Van die beslissing kwam de oud-e-sporter van Ajax echter terug, want hij zat tegen FC Twente gewoon weer achter de knoppen. Dat pakte voor Heracles goed uit, Vinken won namelijk met 4-2 van Enis Tokdemir en sleepte daarmee de overwinning binnen voor de ploeg uit Almelo: eindstand 6-4.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties