FC Twente Nieuws

eDivisie: FC Twente na acht speelronden nog altijd zonder zege

eDivisie: FC Twente na acht speelronden nog altijd zonder zege

Dinsdagavond stond de achtste speelronde van de eDivisie op het programma. FC Twente werkte met eSporters Jelte Golbach en Enis Tokdemir het duel af tegen Danny Hazebroek en Jens van der Flier van ADO Den Haag. Verdeeld over twee wedstrijden eindigde het duel in een 4-3 nederlaag.

Als eerste trad Golbach aan tegen Van der Flier. Beide ploegen stevenden af op een gelijkspel, maar in de tweede helft ging de Hagenees er met een 2-1 zege vandoor. Tokdemir speelde op zijn beurt met 2-2 gelijk tegen Hazebroek en bepaalde de gecombineerde uitslag hiermee op 4-3 in het voordeel van ADO Den Haag.

Na acht speelronden staat FC Twente met twee punten op de zeventiende plek in de eDivisie. ADO Den Haag gaat het echter ook nog niet voor de wind en vult de veertiende plaats in. Op maandag 9 december neemt FC Twente het op tegen Vitesse, de huidige nummer twee.

Maandagavond nam FC Twente het in de eDivisie op tegen FC Emmen. Als eerste speelde Tokdemir met 1-1 gelijk tegen Julian van den Berg, alvorens Golbach met 2-1 onderuit ging tegen Leroy Miggels. De Tukkers bepaalden hiermee de gecombineerde uitslag op 3-2 in het voordeel van FC Emmen.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties