FC Twente Nieuws

eDivisie: FC Twente na tien speelronden nog altijd zonder overwinning

eDivisie: FC Twente na tien speelronden nog altijd zonder overwinning

Dinsdagavond stond de tiende speelronde van de eDivisie op het programma. FC Twente werkte met eSporters Jelte Golbach en Enis Tokdemir het duel af tegen Tim van Doleweerd en Sem van den Hoof van Willem II. Verdeeld over twee wedstrijden eindigde het duel in een 1-4 nederlaag.

Als eerste trad Golbach aan tegen Van Doleweerd. FC Twente kwam in de eerste helft op achterstand en ging uiteindelijk met 1-3 onderuit. Tokdemir verloor op zijn beurt met 1-0 van Van den Hoof en bepaalde de gecombineerde uitslag hiermee op 1-4 in het voordeel van Willem II.

Na tien speelronden staat FC Twente met twee punten op de zeventiende plek in de eDivisie. Alleen Sparta Rotterdam bevindt zich nog onder de Tukkers. De Spartanen wisten nog geen enkel punt te verzilveren.

Maandagavond nam FC Twente het in de eDivisie op tegen Vitesse. Als eerste speelde Golbach met 1-1 gelijk tegen Renzo Oemrawsingh, alvorens Tokdemir met 2-0 onderuit ging tegen Tjardo Paliama. De Tukkers bepaalden hiermee de gecombineerde uitslag op 1-3 in het voordeel van Vitesse.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties