FC Twente Nieuws

Edivisie: FC Twente pakt punt in knotsgek duel tegen RKC Waalwijk

Edivisie: FC Twente pakt punt in knotsgek duel tegen RKC Waalwijk

Dinsdagavond is voor iedere eredivisie club, en dus ook FC Twente, de Edivisie weer van start gegaan. In de Edivisie wordt elke eredivisie club vertegenwoordigd door een duo van professionele FIFA spelers. Deze duo's nemen het elke week tweemaal tegen elkaar op in de Edivisie. Het winnende duo zal uiteindelijk 100.000 euro aan prijzengeld opstrijken.

FC Twente wordt in de Edivisie vertegenwoordigd door de talentvolle Brent Weerink en de wat meer ervarene Enis Tokdemir. Voor deze twee e-sporters van FC Twente stond dinsdagavond de wedstrijd tegen RKC op het programma. De Waalwijkers hebben e-sporters Leroy Miggels en Jaap van Alphen onder contract staan. De Edivisie spelers stellen vooraf een team samen met spelers uit het heden en het verleden. Met deze teams nemen zij het tegen elkaar op in de 'virtuele eredivisie'.

De confrontaties tussen de clubs worden opgedeeld in twee wedstrijden, zo nam Enis Tokdemir het dinsdagavond op tegen Jaap van Alphen en streed Brent Weerink tegen Leroy Miggels. De uitslagen van beide duels worden uiteindelijk bij elkaar opgeteld en zorgen zo voor de einduitslag.

Edivisie: FC Twente pakt punt in knotsgek duel tegen RKC Waalwijk

Het was dinsdagavond aan Tokdemir de eer om het seizoen voor zijn FC Twente te starten in de wedstrijd tegen RKC'er van Alphen. Waar we vorig seizoen vaak een vast wedstrijdpatroon met weinig kansen zagen, werd deze wedstrijd een geweldig spektakel. Tokdemir wist na een 3-1 achterstand terug te komen tot 3-3, waarna hij 4-3 achter kwam en zich wederom terugknokte door ditmaal 4-4 te maken.

Het was vervolgens de beurt aan Weerink die het op zijn beurt op nam tegen Miggels. Beide mannen wisten dat zij aan een overwinning genoeg hadden om de drie punten veilig te stellen. Miggels kwam via Ronaldo Lima op een 1-0 voorsprong, waarna Weerink gelijkmaakte via de 'Zwarte parel' Eusebio. Hierna werd er niet meer gescoord en eindigde de wedstrijd dus in 1-1. De twee uitslagen bij elkaar opgeteld komen daarmee uit op een score van 5-5, beide ploegen moeten dus genoegen nemen met een punt. FC Twente neemt het woensdagavond op tegen SC Heerenveen.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties