FC Twente Nieuws

Edivisie: FC Twente schiet tekort in duels met AZ en FC Utrecht

Edivisie: FC Twente schiet tekort in duels met AZ en FC Utrecht

De e-sporters van FC Twente Enis Tokdemir en Brent Weerink zijn er deze week niet in geslaagd om punten te pakken. De duels met AZ en FC Utrecht gingen beide verloren. Daarmee geven de Tukkers hun goede start een minder sterk vervolg.

De eerste twee wedstrijden in de Edivisie van dit seizoen werden allebei niet verloren door het duo Weerink/Tokdemir. De tegenstand was hierin dan ook niet opperbest (SC Heerenveen, FC Emmen). Afgelopen dinsdag- en woensdagavond konden Brent en Enis zichzelf, door de confrontaties met FC Utrecht en AZ, testen tegen de (sub)top van de Edivisie.

Tijdens deze wedstrijden is duidelijk geworden dat FC Twente weliswaar partij kan bieden tegen de (sub)toppers, maar uiteindelijk de finesse mist om dit soort wedstrijden winnend af te sluiten. De wedstrijd tegen FC Utrecht werd met 6-5 verloren, tegen AZ werd het 3-1 in het voordeel van de Alkmaarders.

Ondanks de verloren duels is er een lichtpunt voor het duo van FC Twente. Scoren gaat het tweetal tot nog toe makkelijk af, er werden tot nu vier confrontaties afgewerkt door het Tokdemir en Weerink. Waarin zij samen maar liefst zestien keer wisten te scoren.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties