FC Twente Nieuws

Edivisie: Veelscorend FC Twente pakt drie punten tegen SC Heerenveen

Edivisie: Veelscorend FC Twente pakt drie punten tegen SC Heerenveen

De e-sporters van FC Twente hebben afgelopen woensdagavond een zege geboekt op SC Heerenveen. Enis Tokdemir en Brent Weerink waren namens FC Twente te sterk voor Floris Jorna en Niels Krist. De Tukkers komen zo op vier punten uit twee gespeelde wedstrijden.

Enis 'Baros' Tokdemir mocht net als in de confrontatie van afgelopen dinsdag tegen RKC beginnen namens FC Twente. Tokdemir nam het in de eerste wedstrijd op tegen de, voor Edivisie begrippen, stokoude Niels Krist. De e-sporter van FC Twente wist zich na een 2-0 achterstand te herpakken door op 2-2 te komen. Hierna moest Tokdemir echter wederom een tegengoal incasseren waardoor hij met 3-2 verloor van de 33-jarige Fries.

Vervolgens was het voor FC Twente de beurt aan talent Brent Weerink die het opnam tegen Floris Jorna. Aan Weerink de taak om de door Tokdemir opgelopen achterstand om te zetten in een voorsprong. Dit lukte, Weerink liet niks over van Jorna, die ooit onder contract stond bij het e-sports team van Ruud Gullit (teamGullit). De pas zestien jaar oude e-sporter van FC Twente won met 3-0 waardoor de uiteindelijke eindstand werd bepaald op 5-3.

FC Twente begaf zich vorig seizoen grotendeels in de onderste regionen, het duo Weerink-Tokdemir bevindt zich na een goede seizoenstart nu in het linkerrijtje. Toch zal het duo niet te vroeg juichen, er zijn slechts twee wedstrijden gespeeld in de Edivisie. Deze duels werden daarnaast afgewerkt tegen RKC en SC Heerenveen die niet tot de titelfavorieten behoren.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties