FC Twente Nieuws

Eén FC Twente-speler in top 10 'One to Watch'

Eén FC Twente-speler in top 10 'One to Watch'

Het nieuwe eredivisieseizoen is alweer ruim een week begonnen. FC Twente begon het seizoen met een uitwedstrijd tegen NEC. De wedstrijd werd met 1-0 gewonnen door de Tukkers. Een week later heeft de club uit Enschede de winstreeks uitgebreid door met 3-0 te winnen van Fortuna Sittard.

ESPN in aanloop naar het nieuwe seizoen wie volgens de fans de 'One to Watch' van het seizoen 2022-2023 is. Een 'One to Watch' is een speler waar de mensen op moeten gaan letten. de top 10 bestaat dan ook enkel uit transfers op spelers uit de jeugdopleiding. Christos Tzolis heeft de negende plek in de lijst ingenomen.

Ajax is hofleverancier van de top 10. De Amsterdammers zijn met Bergwijn, Brobbey en Taylor goed vertegenwoordigt op de lijst. PSV'er Xavi Simons voert de lijst aan. Ook Saibari van PSV moet op gelet worden. Van Feyenoord staan nieuwkomers Giménez en Szymanski op de lijst. AZ heeft net als FC Twente één speler. Linksback Kerkez neemt de achtste positie in. De lijst wordt afgesloten door Tannane van NEC.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties