FC Twente Nieuws

Eghan en Soumaoro verlaten GA Eagles na mislukt seizoen

Eghan en Soumaoro verlaten GA Eagles na mislukt seizoen

Brem Soumaoro en Shadrach Eghan hebben besloten om al na één jaar weer afscheid te nemen van Go Ahead Eagles. Beide middenvelders werden vorige zomer transfervrij overgenomen van FC Twente, maar na een dramatisch seizoen is er geen plek meer voor het tweetal.

Soumaoro en Go Ahead Eagles hebben samen besloten om het contract te ontbinden. Hierdoor kan de 21-jarige middenvelder transfervrij op zoek naar een nieuwe werkgever. Op zijn Instagram account postte hij vorige week een foto van zichzelf in het shirt van FC Twente met de opvallende tekst 'Ready ready'. Dit kan duiden op een terugkeer naar FC Twente, maar hierover is vooralsnog niets bekend.

[google]

Shadrach Eghan
De inmiddels 23-jarige Shadrach Eghan heeft nog een doorlopend contract tot medio 2019, maar heeft aangegeven op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Hij houdt momenteel zijn conditie op peil bij Trifora in Enschede.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties