FC Twente Nieuws

Eghan wijst club uit Zweedse tweede divisie af

Eghan wijst club uit Zweedse tweede divisie af

FC Twente zit flink in de maag met de situatie van Shadrach Eghan. De Ghanees is teruggekeerd van het Noorse Stabaek, waaraan hij verhuurd werd. De tewerkstellingsvergunning van de middenvelder in Nederland is echter verlopen, waardoor hij niet meer voor FC Twente in actie mag komen.

Als FC Twente een nieuwe vergunning aanvraagt, moet de club hem naar de nieuwe regelgeving gaan betalen, wat inhoudt dat zijn salaris ongeveer verdubbeld wordt. Dat kan Twente zich niet veroorloven.

Een vertrek lijkt dan ook de enige optie voor Eghan. Voetbal International meldt dat de 21-jarige Ghanees in de belangstelling stond van IK Sirius, momenteel koploper in de Zweedse tweede divisie, maar Eghan heeft aangegeven daar geen trek in te hebben. Voorlopig blijft de situatie van de middenvelder dus nog uitzichtloos. Het contract van Eghan bij FC Twente loopt volgend jaar af.

[google]

Doe mee aan de FC Twente Topcoach competitie en WIN mooie prijzen!!


Net als de afgelopen jaren organiseert Twente Insite ook dit jaar weer een FC Twente Topcoach competitie. Koop met een budget van 52 miljoen euro 18 spelers en scoor met deze selectie zoveel mogelijk punten! Voor de uiteindelijke top vijf hebben we mooie prijzen. KLIK HIER en doe ook mee! PS: Vergeet niet je vrienden uit te dagen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties