FC Twente Nieuws

El Azzouzi waarschuwt: "Dat kan nadelig zijn voor Ajax"

El Azzouzi waarschuwt: "Dat kan nadelig zijn voor Ajax"

Zakaria El Azzouzi gooide woensdagavond de wedstrijd tegen Excelsior definitief op slot door de 2-0 te scoren. Het was voor de Ajax-huurling zijn derde doelpunt voor FC Twente in elf wedstrijden. Een mooie opsteker na zijn schorsing van drie wedstrijden die hij kreeg wegens het uitdelen van een elleboogstoot.

Aanstaande zondag speelt FC Twente de laatste uitwedstrijd van het seizoen in Amsterdam tegen huidig koploper Ajax. Een speciale wedstrijd voor El Azzouzi die zondag zijn club pijn kan gaan doen. Op de clubwebsite blikt hij vooruit.[google]

“Ajax is de club waar ik onder contract sta. Als jeugdspeler droom je er van je debuut te maken. Dat kan dus volgende week gebeuren, alleen bij een andere club. Toen ik de overstap naar FC Twente maakte zeiden mijn vrienden al ‘dan moet je straks tegen Ajax spelen’. Dat gaat nu gebeuren en nog wel op een moment dat de ontknoping van het seizoen nadert."

"De belangen voor Ajax zijn natuurlijk enorm groot, alleen ik speel nu voor FC Twente. Ik wil hier zo goed mogelijk presteren. Deze wedstrijd is voor mij de perfecte gelegenheid om mezelf te laten zien. Ja, dat kan nadelig voor Ajax zijn, maar op dit moment staat FC Twente voorop”, besluit El Azzouzi nuchter.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties