FC Twente Nieuws

Enes Ünal deze zomer aanwezig in de Grolsch Veste tijdens UEFA Women’s EURO 2017

Enes Ünal deze zomer aanwezig in de Grolsch Veste tijdens UEFA Women’s EURO 2017

FC Twente speler Enes Ünal en zijn vriendin Lisa Smellers ontvingen deze week de eerste kaarten voor de halve finale en de finale in Enschede van het WEURO 2017. De topscorer en zijn vriendin zullen bij het Europees Kampioenschap vrouwenvoetbal in de Grolsch Veste aanwezig zijn.[google]

Enschede is één van de zeven speelsteden voor het grootste EK voor dames ooit. Er zijn inmiddels al 6.000 kaarten verkocht voor de finale. Voor het eerst is UEFA Women’s EURO 2017 in Nederland en het wordt, met zestien deelnemende landen, het grootste EK ooit.

De zeven speelsteden zijn: Breda, Deventer, Doetinchem, Enschede, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. De openingswedstrijd vindt 16 juli plaats in Utrecht. De halve finale en de finale worden op 3 augustus en 6 augustus gespeeld in Enschede.

Foto: Sportfoto Oost / Ron Jonker

Enquête Twente Insite

Om u ook in de toekomst op de juiste manier te kunnen bedienen vragen wij enkele minuten van uw tijd om deel te nemen aan onze enquête. De enquête is anoniem en de gegevens zullen enkel worden gebruikt om de prestaties van Twente Insite te verbeteren. Alvast onze dank voor het invullen van de enquête.

Klik hier om naar de enquête te gaan.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties