FC Twente Nieuws

Engelse topclub stuurt scouts om Corona te bekijken

Engelse topclub stuurt scouts om Corona te bekijken

Jesús Corona kan zich verheugen op de belangstelling van Manchester United. De Engelsen stuurden scouts naar Portugal om de verrichtingen van de Mexicaan te bekijken tijdens het treffen tussen zijn werkgever FC Porto en Estoril. Porto won de ontmoeting thuis met 4-0. De 24-jarige buitenspeler was bij geen van de doelpunten betrokken.

A Bola meldt dat José Mourinho al een goed inzicht heeft in de voetballende kwaliteiten van Tecatito. Met veertien doelpunten en veertien assists tijdens zijn inmiddels tweejarige dienstverband voor FC Porto, heeft Corona de aandacht getrokken van de Europese top. In een eerder stadium stond de voormalig speler van FC Twente in de belangstelling van Borussia Dortmund en AC Milan.

[google]

9% voor FC Twente

Tot op heden speelt hij nog altijd voor zijn Portugese werkgever. Het is niet duidelijk hoeveel geld United wil neertellen voor Corona. De Mexicaan vertrok in 2015 voor €10,5 miljoen naar de Portugezen. Bij een eventuele transfer houdt de club uit Enschede 9% van de transfersom over.

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente topcoach competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties