FC Twente Nieuws

Erik Dijkstra tijdens TV-uitzending: "Heracles, een club van niks"

Erik Dijkstra tijdens TV-uitzending: "Heracles, een club van niks"

Erik Dijkstra is voor veel FC Twente-supporters positief opgevallen tijdens een uitzending van Per Seconde Wijzer. In de spelshow kwam Heracles-trainer Frank Wormuth aan het licht, waardoor de presentator zich genoodzaakt voelde om even dieper in te gaan op de club van de Duitse trainer: Heracles Almelo.

Nadat Frank Wormuth het juiste antwoord was op een eerder gestelde vraag, reageerde Dijkstra op deze manier: "Dit is de trainer van Heracles, Frank Wormuth. Heracles, een club van niks maar het is wel een goede trainer die Wormuth", aldus Dijkstra in Per Seconde Wijzer.

Later in de uitzending kwam ook oud-FC Twente trainer Hans Meyer ter sprake. "Deze Duitser was ooit trainer van FC Twente. Toen hij wegging zei hij: "Ich bin ein Tukker". Dan kun je bij ons nooit meer kapot", besluit Tukker Erik Dijkstra.

[google]

Opvallend genoeg staat komend weekend de eerste Twentse derby van het seizoen op het programma in de eredivisie. In Almelo wordt om 21:00 afgetrapt in een wedstrijd tussen Heracles en FC Twente. Wie Erik Dijkstra dan support is wel duidelijk!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties