FC Twente Nieuws

Espinosa gaat supporters missen: "Wilde iedere wedstrijd in de Veste spelen"

Espinosa gaat supporters missen: "Wilde iedere wedstrijd in de Veste spelen"

Javier Espinosa liet eerder deze week weten FC Twente te gaan verlaten. Beide partijen konden het niet eens worden over een nieuw contract waardoor de middenvelder nu op zoek is naar een nieuwe werkgever. Espinosa speelde twee seizoenen in het shirt van FC Twente en kijkt tevreden terug.

"Het was fantastisch om voor 30.000 supporters te spelen. Ik wil iedere wedstrijd wel in de Grolsch Veste spelen. Het was echt geweldig. De supporters zijn echt betrokken bij het team", aldus een enthousiaste Espinosa.

Ook de samenwerking met Gonzalo Garcia heeft Espinosa als positief ervaren. "Gonzalo Garcia is een hele goede trainer en ik was blij met hem het afgelopen seizoen. Het was zijn eerste jaar als hoofdtrainer. Hij wil dat zijn team de bal heeft en dat heeft hij ons proberen mee te geven. Ik denk dat hij een hele goede trainer gaat worden."

[google]

Wat hij ook als prettig heeft ervaren is dat hij niet de enige Spanjaard was in de selectie. "Het was heel fijn omdat Nederlands een hele bijzondere taal is en ik in het begin ook geen Engels kon. Dan helpt het enorm als er spelers zijn die Spaans spreken", besluit Espinosa.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties