FC Twente Nieuws

Espinosa over vroegtijdig staken eredivisie: "Ik vond het overdreven"

Espinosa over vroegtijdig staken eredivisie: "Ik vond het overdreven"

Javier Espinosa vertrekt aan het einde van het seizoen bij FC Twente. De 27-jarige middenvelder beschikt over een aflopend contract en mag vertrekken bij de club uit Enschede. Vanwege de corona-uitbraak werd de eredivisie na 25 speelronden definitief stilgelegd.

"Aan het begin gaf de fysiektrainer ons richtlijnen mee om onze conditie op peil te houden", vertelt Espinosa in gesprek met het Spaanse Once Metros. "We konden gerust de deur uit en buitenshuis gaan hardlopen of trainen. Daarna werd de competitie gestaakt en hebben we een paar weken met de groep doorgetraind."

Espinosa is het niet geheel eens met de beslissing om de eredivisie vroegtijdig op slot te gooien. "Ik vond het overdreven. Mensen konden verder gewoon de straat op. Het was overdreven dat we niet konden gaan voetballen."

[google]

"In Frankrijk hebben ze spijt van de haastige beslissing", vervolgt de Spanjaard. "Ze hadden geduld moeten houden. Dan had de competitie misschien uitgespeeld kunnen worden", aldus Espinosa.

Mondmaskers voor Tukkers!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties