FC Twente Nieuws

ESPN DOC: 'Wij gaan Europa in' gemist? Vandaag vijfmaal te zien op ESPN

ESPN DOC: 'Wij gaan Europa in' gemist? Vandaag vijfmaal te zien op ESPN

Heb je de ESPN DOC: 'Wij gaan Europa in' gisteren gemist? Niet getreurd, want de documentaire over FC Twente wordt vandaag nog vijf keer uitgezonden. De documentaire werd in eerste instantie vrijdag om 21:00 uur, na de oefenwedstrijd tegen Bologna (4-1) winst, uitgezonden.

In de documentaire staan technisch directeur Jan Streuer en spelers Mees Hilgers en Ramiz Zerrouki samen met drie supporters centraal, zo meldt FC Twente op haar website. "Jan Streuer maakte in 1969 als speler het Europese debuut van FC Twente tegen het Franse Rouen mee, een wedstrijd waar ook Erasmus Bosch bij was. Bosch is supporter van het eerste uur en hij bezocht nagenoeg alle Europese uitduels van FC Twente. Zerrouki en Hilgers maken zich op voor hun eerste Europese wedstrijd, evenals de 12-jarige Xander Schutte uit Neede. Hij heeft alle stadions in de Ere- en Eerste Divisie van de binnenkant gezien, maar voor de verhalen over FC Twente in Europa moest hij tot nu toe bij zijn vader Ronald zijn", is te lezen op de officiële clubwebsite.

De ESPN DOC is vandaag te zien om 12:00 uur, 12:29 uur, 14:00 uur, 17:30 uur en 20:15 uur. De documentaire wordt wisselend uitgezonden op ESPN 2 en ESPN 3. Om 12:29 uur, 14:00 uur en 20:15 kun je hem zien op ESPN 2 en om 12:00 uur en 17:30 uur op ESPN 3.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties