FC Twente Nieuws

ESPN: Transfer Corona op losse schroeven door percentage FC Twente

ESPN: Transfer Corona op losse schroeven door percentage FC Twente

De transfer van Jesus Corona naar FC Sevilla is verre van afgerond. Vorige week leek er een deal te zijn tussen de Spaanse club en FC Porto, maar toen had FC Sevilla geen rekening gehouden met het feit dat op papier FC Twente op papier nog zo'n 30 procent van de transferrechten in handen heeft.

FC Sevilla gaat ervan uit dat ze bij de overname 100 procent eigenaar worden van de Mexicaanse aanvaller. Echter heeft FC Porto het bod geïnterpreteerd voor enkel het percentage waarover de Portugese club de transferrechten heeft. Volgens het Spaanse ESPN gaat het om 66,6 procent. De overige 33,4 procent zou de Spaanse nog los moeten weken bij FC Twente.

[google]

"In dit scenario zou Sevilla nog eens 6,5 miljoen euro aan Twente moeten betalen, een bedrag dat de Andalusische club niet wil betalen, zo hebben bronnen aan ESPN gecommuniceerd", zo schrijft ESPN vandaag op haar website.

"Jesus wil naar Sevilla, hij heeft de voorwaarden en het voorstel van de club al geaccepteerd, maar het bedrag dat FC Sevilla moet betalen aan FC Porto en FC Twente moet nog worden overeengekomen", besluit de bron van ESPN.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties