FC Twente Nieuws

Excelsior laatste horde voor kraker FC Twente - Ajax in Eredivisie Vrouwen

Excelsior laatste horde voor kraker FC Twente - Ajax in Eredivisie Vrouwen

Na een interlandbreak wordt de Eredivisie Vrouwen komend weekend weer hervat. FC Twente speelt komende zondag thuis tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld op Sportcampus Diekman en afgetrapt om 14:30 uur. De Tukkers zijn na zes wedstrijden nog altijd ongeslagen zonder puntverlies.

Van Domselaar, Dijkstra, Kalma, Van Dooren, Jansen, Kaptein, Peddemors, Everaerts, Kroese en Dhont zijn allemaal weer aangesloten. "De speelsters keren deze week terug en dat is prettig, zodat we ons goed kunnen voorbereiden op het duel met Excelsior. Het is een stugge tegenstander en we zullen gelijk scherp moeten zijn tegen een tegenstander die hard werkt en het ons erg lastig kan maken", aldus Twente-trainer Joran Pot.

Voor de interlandbreak werd met 4-0 gewonnen op bezoek bij nieuwkomer Telstar. Ondanks de winst ziet de trainer nog verbeterpunten. We speelden met vlagen goed onder de eerste druk van Telstar uit, maar daarna was het te gehaast en snel. Dit zal beter moeten tegen Excelsior om ze los te spelen. Het is wel lekker om na twee uitwedstrijden weer een thuis te spelen."

De wedstrijd tegen de nummer 8 Excelsior mag niet worden gezien als tussendoortje, maar iedereen kijkt nu al uit naar de wedstrijd van volgende week. Dan staat de kraker FC Twente - Ajax op het programma. Tot nu toe zijn beide ploegen ongeslagen en zonder puntverlies. Eén van de twee gaat deze status volgende week zondag 27 november verliezen. De wedstrijd wordt gespeeld in de Grolsch Veste en afgetrapt om 12:15 uur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties