FC Twente Nieuws

Extra Awayday!? Massaal naar de derby Jong Heracles - Jong FC Twente

Extra Awayday!? Massaal naar de derby Jong Heracles - Jong FC Twente

Volgende week maandag staat er voor Jong FC Twente een belangrijke wedstrijd op het programma. De ploeg van Theo ten Caat moet op bezoek bij Jong Heracles Almelo met als inzet de koppositie in de Beloftencompetitie Poule A. Het belooft een spannende wedstrijd te worden want het onderlinge verschil tussen beide clubs is slechts één punt.

Omdat de grote derby tussen FC Twente en Heracles dit jaar niet wordt gespeeld, is het een uitgelezen mogelijkheid om een extra AWAYDAY in te plannen. Hoe mooi zou het zijn om met enkele honderden supporters Jong Twente te steunen tegen Jong Heracles?

[google]

Heracles laat weten dat supporters van FC Twente gewoon welkom zijn en dat de toegang tot het Polman stadion gratis is. FC Twente en Heracles zijn momenteel in overleg hoe alles in te kleden. FC Twente zal zo snel mogelijk informatie verschaffen voor supporters die de wedstrijd willen gaan bezoeken. Dit zal gebeuren via de officiële website.

Heracles geeft in gesprek met journaliste Merle Heppenhuis van de TC Tubantia aan vooralsnog geen extra beveiliging in te zetten. "Bij duels van Jong Heracles zit er altijd wel publiek op de hoofdtribune We willen die wedstrijden toegankelijk maken voor beide partijen en daarom is de entree gratis. We zetten bij elke wedstrijd van Jong Heracles een aantal stewards in, dat is nu niet anders. Ik heb er nog niks over gehoord dat we extra steward in moeten gaan zetten”, aldus woordvoerder Edwin van Lenthe.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties