FC Twente Nieuws

Extra info afhalen Retrojack: "Ruilen mogelijk, afhaalcodes verstuurd"

Extra info afhalen Retrojack: "Ruilen mogelijk, afhaalcodes verstuurd"

Het heeft wat extra maanden geduurd, maar het is bijna zover. Op 9 april kunnen de speciale MEYBA retrojacks worden afgehaald. Het jack is een bedankje van FC Twente aan haar supporters die ondanks corona toch massaal hun seizoenkaarten verlengden. Tijdens het verlengen kon iedere jaarkaarthouder aangeven het jack wel of niet te willen ontvangen.

Iedere supporter die heeft aangegeven het retrojack te willen ontvangen, heeft inmiddels een mail ontvangen van FC Twente met hierin een het tijdstip, de locatie in het stadion en een speciale afhaalcode. Om lange wachtrijen te voorkomen worden er tijdsvakken gehanteerd.

"We adviseren aan het toegewezen tijdsvak te houden. Mocht je echt niet kunnen in dit tijdsvak, dan is het mogelijk om in een ander tijdvak jouw retrojack af te halen", zo schrijft FC Twente in de mail aan de supporters. "Mocht na het afhalen blijken dat het retrojack niet past, dan kun je je melden bij hoofdingang A van De Grolsch Veste. Indien er nog voorraad is van de gewenste maat, kan er nog geruild worden."

9 april is ook onze Fanstore geopend met een speciale actie. Daarnaast is deze dag het supportershome van Vak-P geopend, waar Vak-P merchandise te koop is (ook voor niet-leden). Tevens zijn er deze dag diverse cateringpunten geopend. Ook is de FC Twente Kidsclub aanwezig. Heb je geen mail ontvangen of heb je vooraf vragen, dan kun je terecht bij de afdeling Service & Ticketing via ticketing@fctwente.nl.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties