FC Twente Nieuws

Fanstore in de binnenstad sluit definitief de deuren

Fanstore in de binnenstad sluit definitief de deuren

FC Twente heeft al een enkele tijd een Fanstore staan aan de Haverstraatpassage in de binnenstad van Enschede. De winkel was vanaf december al gesloten, omdat het Engelse Elite Group al een tijdje failliet was verklaard. Richard Peters, woordvoerder van FC Twente, laat weten dat de winkel niet meer open gaat.

"Na de sluiting in december is het nooit de intentie geweest om de fanshop in de binnenstad te heropenen”, aldus Peters. De rechtbank uit Almelo had afgelopen februari ook de Nederlandse tak van de Elite Group failliet verklaard. Het Engelse bedrijf is onderdeel van het merk Meyba.

Volgend seizoen gaat Castore over de levering van de wedstrijd- en trainingskleding. De Britse sponsor verzorgt ook de merchandise. Zij sponsoren meer clubs vanuit de eredivisie zoals FC Utrecht en Feyenoord. Daarnaast ook voor Formule 1 teams Oracle Red Bull Racing en McLaren Racing.

Komt er ooit nog een nieuwe winkel in de binnenstad? "Die keuze ligt bij de nieuwe kledingleverancier", besluit Peters. De winkel in de binnenstad blijft dus bewust gesloten. Momenteel is het ook nog niet mogelijk om online aankopen te doen bij de FC Twente Fanstore.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties