FC Twente Nieuws

FC Barcelona-trainer adviseert Ekkelenkamp transfer naar FC Twente

FC Barcelona-trainer adviseert Ekkelenkamp transfer naar FC Twente

Jan Streuer is opnieuw volop bezig om Jurgen Ekkelenkamp naar FC Twente te halen. De aanvallende middenvelder van Ajax wordt door de technisch directeur gezien als de ideale nummer tien voor het komende voetbalseizoen 2021-2022. Marc Overmars heeft Streuer echter even in de wacht gezet want Ekkelenkamp mag alleen worden verhuurd als hij zijn in 2022 aflopende contract verlengt.

Afgelopen seizoen deed Streuer ook al een poging, maar toen liet Erik ten Hag de middenvelder niet gaan. Wel was hij er mede verantwoordelijk voor dat Pierie en Danilo de overstap maakten naar FC Twente. Danilo keert deze zomer terug naar Ajax terwijl Pierie nog een extra jaar wordt gehuurd.

Voormalig FC Twente-trainer Alfred Schreuder is van mening dat Ekkelenkamp er goed aan doet om een jaartje naar FC Twente te gaan. "Als je de kans krijgt, moet je het doen", aldus de huidige assistent-trainer van FC Barcelona aan tafel bij Voetbaltijd.

Onlangs kwam naar buiten dat Schreuder een gesprek heeft gehad met AZ-directeur Huiberts over Oosterwolde en Oosting. Oosterwolde wordt gezien als een potentiele opvolger van Wijndal bij AZ. Oosting op zijn beurt is in beeld bij FC Twente voor de nummer tien positie.

[google]

Als het aan zaakwaarnemer Wagelaar zou liggen, zou hij vol inzetten op Ekkelenkamp. "Voor dat geld zou ik Ekkelenkamp halen." Schreuder is het met hem eens. "Ik ken Jurgen goed en dat zou ook voor hem heel goed zijn. FC Twente is een enorm goede club om je te ontwikkelen. Het zou goed voor hem zijn."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties