FC Twente Nieuws

FC Twente-aanvalster op haar hoede: "Niet voor niets de koploper"

FC Twente-aanvalster op haar hoede: "Niet voor niets de koploper"

FC Twente Vrouwen gaat aankomende vrijdag op bezoek bij koploper PSV. De ploeg van trainer Tommy Stroot speelde afgelopen weekend op bezoek bij hekkensluiter Achilles '29, waar met maar liefst 0-8 gewonnen werd. Aanvalster Ashleigh Weerden verwacht een zware pot.

"Het is niet voor niets de koploper", vertelt Weerden op de clubsite. "Ze hebben een goed team en ze zijn gewoon lekker bezig. De enige ploeg die punten wist te pakken tegen PSV, zijn wij geweest. Dat zullen zij ook nog weten, maar zij hebben ook het vertrouwen van de zeven overwinningen die ze daarna geboekt hebben. Het zal dus een lastige en bovenal zware wedstrijd worden. Beide teams zullen er vol voor gaan."

[google]

FC Twente staat momenteel op de vierde plek in de eredivisie. "Zij willen koploper blijven, wij willen het gat verkleinen", vervolgt Weerden. "Dat zal ook in het duel terug te zien zijn. Diegene die als eerste tot scoren komt, zal vrijer kunnen spelen en mogelijk gokken op een counter. Tegelijkertijd zijn PSV en wij ook ploegen die terug kunnen komen van een achterstand. We moeten er vol in gaan en met veel vertrouwen spelen. Dan komt het helemaal goed", aldus Weerden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties