FC Twente Nieuws

FC Twente beëindigt huurovereenkomst met Vak P

FC Twente beëindigt huurovereenkomst met Vak P

Nadat Vak P vanmiddag het kort geding verloor van de gemeente Enschede heeft FC Twente besloten de huurovereenkomst op te zeggen met supportersvereniging Vak P. Het is volgens de club een besluit dat van tevoren is besproken met het bestuur van Vak P. Hieronder de berichtgeving van FC Twente.

[google]Zondag blijft het home van Vak P in ieder geval dicht. Zoveel is vanmiddag duidelijk geworden na de uitspraak van de kortgedingrechter. Daarmee is de bestuursrechtelijke beslissing van de gemeente Enschede vooralsnog een feit. Wij hebben deze mogelijke uitkomst van te voren besproken met het bestuur van Vak P en zijn het erover eens dat het verstandig is de huurovereenkomst te beëindigen. Wij zijn dus voornemens dat te doen. Dat is mede in het belang van Vak P zelf, want op termijn zou de vereniging met een gesloten home niet meer aan haar huurverplichtingen kunnen voldoen. Ons is er veel aan gelegen om met het bestuur van Vak P in goed overleg te blijven. Uiteindelijk gaat het erom dat we naar de toekomst toe – met alle betrokken partijen – de juiste stappen zetten.

Enquête Twente Insite

Om u ook in de toekomst op de juiste manier te kunnen bedienen vragen wij enkele minuten van uw tijd om deel te nemen aan onze enquête. De enquête is anoniem en de gegevens zullen enkel worden gebruikt om de prestaties van Twente Insite te verbeteren. Alvast onze dank voor het invullen van de enquête.

Klik hier om naar de enquête te gaan.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties