FC Twente Nieuws

FC Twente bevestigt treffen met Arminia Bielefeld, aftrap tegen Sparta mogelijk verplaatst

FC Twente bevestigt treffen met Arminia Bielefeld, aftrap tegen Sparta mogelijk verplaatst

FC Twente heeft vandaag het nieuws bevestigt dat de club in de voorbereiding op het nieuwe seizoen oefent tegen Arminia Bielefeld. Afgelopen zondag bereikte ons al het nieuws dat de ploeg van Ron Jans eind juli zou gaan oefenen tegen de ploeg die uitkomt in de Duitse Bundesliga.

De wedstrijd zal worden gespeeld op 31 juli in het Duitse Gütersloh. Over de tijd van de aftrap en de eventuele kaartverkoop is nog niets bekend.

Inmiddels begint het speelschema van de oefenwedstrijden enige vorm aan te nemen. Er zijn nu vier tegenstanders aangekondigd: Sparta Enschede, HSC '21, Cambuur Leeuwarden en Arminia Bielefeld.

[google]

De wedstrijd tegen Sparta Enschede staat gepland op zaterdag 3 juli om 18:00 uur. Mogelijk wordt de wedstrijd vervroegd naar 15:15 uur. Dit alles is afhankelijk van het feit of het Nederlands elftal de kwartfinale van het EK weet te bereiken. Voor de kaartverkoop, klik hier.

Oefenprogramma FC Twente voorbereiding 2021-2022

Datum Wedstrijd Locatie
3 juli Sparta - FC Twente (18:00 uur) Vosta (Enschede)
6 juli HSC '21 - FC Twente (18:30 uur) HSC '21 (Haaksbergen)
10 juli Cambuur - FC Twente Leeuwarden
31 juli Arminia Bielefeld - FC Twente Gütersloh (Duitsland)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties