FC Twente Nieuws

FC Twente daagt spelersmakelaar Rob Jansen voor het Nederlands Arbitrage Instituut

FC Twente daagt spelersmakelaar Rob Jansen voor het Nederlands Arbitrage Instituut

Het zakelijke geschil tussen FC Twente en Rob Jansen krijgt aanstaande juli een vervolg. Dan staan beide partijen tegenover elkaar bij het Nederlands Arbitrage Instituut. FC Twente eist geld terug van de spelersmakelaar omdat deze niet hard zou kunnen maken dat hij daadwerkelijk diensten heeft geleverd voor de facturen die de club heeft betaald. FC Twente had tussen oktober 2011 en maart 2013 een contract met Jansen.[google]

FC Twente eist een bedrag van ongeveer één miljoen euro terug van de spelersmakelaar van onder meer FC Twente spelers Nick Marsman en Kamohelo Mokotjo. Het conflict tussen beide partijen loopt al een tijdje en ook Jansen daagde FC Twente al voor de arbitragecommissie van de KNVB. Volgens Jansen zou hij nog 726.000 euro tegoed hebben van FC Twente. Een bedrag dat zou zijn afgesproken toen Mokotjo de overstap maakte naar de Tukkers. FC Twente werd in het gelijkgesteld, maar de kans bestaat dat Jansen dit bedrag wel op kan eisen als Mokotjo vertrekt bij FC Twente. Wel moest FC Twente nog 169.000 euro overmaken aan niet betaalde commissies over de salarissen van Mokotjo en Marsman.

De exacte datum dat beide partijen tegenover elkaar zullen staan voor het Nederlands Arbitrage Instituut is nog niet bekend.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties