FC Twente Nieuws

FC Twente dreigt ervaren spits te verliezen aan Ajax

FC Twente dreigt ervaren spits te verliezen aan Ajax

De kans is groot dat Ellen Jansen volgende week haar laatste wedstrijd speelt in het shirt van FC Twente. De spits speelde onlangs haar 200e wedstrijd in het shirt van de club uit Enschede en is op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ajax zou interesse hebben en volgens de geruchten zou de spits zelfs al rond zijn met de ploeg die maandagmiddag in Hengelo kampioen werd van de eredivisie. Maandag werd bekend dat ook Marthe Munsterman de overstap maakt naar Ajax.

Daarnaast vreest FC Twente ook het vertrek van Kika van Es. De Oranje international aast op een buitenlandse transfer. Ook is het onzeker waar Adrine Tomter volgend seizoen speelt. De Noorse tekende afgelopen zomer voor FC Twente, maar zou in de belangstelling staan van enkele buitenlandse clubs.

[google]

Jassina Blom, Lois Niënhuis, Nicky Evrard en Cheyenne van den Goorbergh gaan binnenkort hun contract verlengen bij FC Twent dat daarnaast ook op zoek gaat naar enkele versterkingen. Ook gaat de volledige technische staf verlengen bij FC Twente.

Foto: Pro Shots
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties