FC Twente Nieuws

FC Twente-duo tekent bij Everton: "Hebben een groot aandeel in het vrouwenvoetbal"

FC Twente-duo tekent bij Everton: "Hebben een groot aandeel in het vrouwenvoetbal"

Woensdagmiddag werd bekend dat Siri Worm en Marthe Munsterman vertrekken bij FC Twente. Het duo maakt de overstap naar Everton, na ruim tien jaar bij de Tukkers actief te zijn geweest. Trainer Tommy Stroot ziet hiermee opnieuw twee vaste krachten afzwaaien.

[google]"Natuurlijk hadden we graag gezien dat beide speelsters komend seizoen tot onze selectie behoren", zo laat de oefenmeester weten op de clubsite. "Het is echter ook zo dat Siri en Marthe sinds de start van het vrouwenvoetbal bij FC Twente in 2007 aan de club verbonden zijn. Met hen zijn niet alleen mooie successen behaald, maar ze hebben ook een groot aandeel in waar het vrouwenvoetbal voor staat."

Stroot hoopt ook volgend seizoen over een sterke selectie te beschikken. "Na zoveel jaren bij de club met geweldige inzet op en buiten het veld, dan gunnen we beide speelsters deze transfer naar een mooie buitenlandse club en competitie", vervolgt hij. "Daarom hebben we daar bij de contractverlenging afspraken over gemaakt en wenst de club Siri en Marthe heel veel succes. Het is nu aan ons goede opvolgers aan de selectie toe te voegen en het niveau op het voor ons gewenste peil te houden", aldus Stroot.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties