FC Twente Nieuws

FC Twente en Heracles zetten handtekening onder nieuwe samenwerking

FC Twente en Heracles zetten handtekening onder nieuwe  samenwerking

Dinsdagavond vond de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats in de Grolsch Veste. Sponsors, supporters en spelers waren aanwezig om het nieuwe jaar in te luiden en te luisteren naar de nieuwjaarsspeech van Paul van der Kraan.

Hierin bevestigde de algemeen directeur dat FC Twente en Heracles Almelo een nieuwe overeenkomst hebben afgesloten over de voetbalacademie. "Met Heracles Almelo zijn we tot een vernieuwde samenwerking van onze Voetbalacademie gekomen. Op basis van gelijkwaardigheid. De intentie-overeenkomst is getekend."

"De gezamenlijke jeugdopleiding moet in het teken staan van het ontwikkelen van regionaal talent, waarbij samenwerking boven concurrentie staat. De bedoeling is dat FC Twente uiteindelijk een meer Twents gezicht krijgt, maar dat kan alleen wanneer er ook regionaal toptalent voorradig is. Het ontwikkelen daarvan heeft de komende jaren prioriteit. In die context moet ook de relatie met de regionale amateurclubs verder worden verbeterd."


[google]

"Daarnaast is het van het allergrootste belang dat er een passende accommodatie komt. Zowel de behuizing als de velden moet een topsportcultuur uitstralen. Het kan echt niet zo zijn dat je twee maanden moet uitwijken naar het kunstgras van Barbaros, omdat de trainingsvelden onbespeelbaar zijn, zoals is gebeurd. Dat is topsport-onwaardig", besluit Van der Kraan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties