FC Twente Nieuws

FC Twente gaat onderhoud aan de Grolsch Veste niet langer uitstellen

FC Twente gaat onderhoud aan de Grolsch Veste niet langer uitstellen

FC Twente heeft ondanks de financiële tegenslagen als gevolg van het coronavirus, toch besloten om door te gaan met het onderhoud aan de Grolsch Veste. Eerder dit jaar maakte Paul van der Kraan bekend dat het onderhoud vanwege de onzekere tijden tot nadere orde vooruit werd geschoven.

Van der Kraan maakte dit bekend tijdens een online meeting met de supportersverenigingen. "We hebben vorige week weer een prima bijeenkomst gehad met de supportersverenigingen", zo laat de algemeen directeur weten op de clubwebsite van FC Twente.

"Door de coronamaatregelen betrof het een online bijeenkomst. Een aantal medewerkers en de directie hebben de supportersverenigingen bijgepraat over de huidige situatie van de club en hen meegenomen in enkele plannen voor de toekomst."

"FC Twente is bezig met een speciaal traject om extra onderhoud aan en investeringen in De Grolsch Veste te kunnen doen. Ik heb eerder vermeld dat dit door de financiële situatie moeilijk is, maar dat het te belangrijk is om hier niet mee aan de slag te gaan. Zodra de plannen concreet zijn, zullen we hierover berichten", zo besluit de directeur.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties