FC Twente Nieuws

FC Twente grijpt in na stormloop op seizoenkaartaanvragen

FC Twente grijpt in na stormloop op seizoenkaartaanvragen

FC Twente heeft besloten om de wachtlijst met aanvragen voor nieuwe seizoenkaarten stop te zetten. De club heeft na het succesvolle seizoen een stormloop aan aanvragen te verwerken gekregen. Inmiddels staan er meer dan 3.000 supporters in de wacht voor een jaarkaart voor het komende seizoen.

"Bijna alle seizoenkaarthouders hebben afgelopen weken hun kaart hebben verlengd, dat is ongekend. Meer dan 3.000 personen staan op de wachtlijst voor volgend seizoen. Om zo veel mogelijk van deze groep een plaats aan te kunnen bieden hebben we de wachtlijst even stopgezet. Dat betekent veel nieuwe supporters in De Grolsch Veste", aldus Paul van der Kraan op de clubwebsite.

"De termijn om de seizoenkaart te verlengen is inmiddels verstreken. Huidige kaarthouders kunnen, die dat aangegeven hebben, op 1 en 2 juni online verplaatsen en 14 juni start de verkoop voor de supporters die op de wachtlijst staan. Wanneer er nog plaatsen beschikbaar zijn begint 16 juni de vrije verkoop."

"Niet alleen wat de verkoop van seizoenkaarten betreft, maar ook rondom de aanvragen voor onze business mogelijkheden mag je van een boost spreken. We hebben al veel nieuwe TOS- en TGT-leden mogen verwelkomen. Daarnaast krijgen we veel aanvragen voor onze skyboxen. We hopen deze lijn natuurlijk komende zomer door te trekken, zodat we ook op business niveau in een volle Grolsch Veste kunnen starten."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties