FC Twente Nieuws

'FC Twente grijpt naast felbegeerde middenvelder van Arsenal'

'FC Twente grijpt naast felbegeerde middenvelder van Arsenal'

FC Twente kan de komst van Kelechi Nwakali uit haar hoofd zetten. De 19-jarige aanvallende middenvelder werd twee weken geleden in verband gebracht met een overgang naar Enschede, maar Arsenal heeft besloten dat hij voor een seizoen zal worden verhuurd aan VVV Venlo.

“Hij zal in het nieuwe seizoen voor VVV spelen, dat is de beslissing van Arsenal”, aldus Emeka Amajiriaku, directeur van de Nigeriaanse ASJ Academy, in gesprek met SCORE Nigeria. Hiermee troeft VVV niet alleen FC Twente, maar ook Excelsior en het Duitse TSG Hoffenheim af.

[google]Nwakali speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor MVV waar hij 29 competitiewedstrijden en vier play-off wedstrijden speelde. In deze 33 wedstrijden scoorde de jongeling drie keer en leverde hij vier assists. In 2016 maakte de Nigeriaan de overstap van de Diamond Football Academy naar Arsenal en tekende hierbij een contract tot medio 2021.

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente Topcoach Competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Win mooie prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.

Foto: Orange Pictures
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties