FC Twente Nieuws

FC Twente grijpt naast Tighadouini

FC Twente grijpt naast Tighadouini

FC Twente was voor de komst van Celina en Klich met Vitesse in een strijd verwikkeld om Adnane Tighadouini te huren van het Spaanse Malaga. Aanvankelijk werd er vermeld dat de aanvaller geen topprioriteit meer was, maar stiekem hoopten velen met een rood hart op de komst van de in Nederland geboren Marokkaan.

De Arnhemmers lijken in deze aan het langste eind te gaan trekken. Technisch Directeur van Vitesse, Mo Allach, heeft tegenover De Telegraaf bevestigd dat de club in gesprek is met de Andalusische club waar Tighadouini onder contract staat.

[google]Omroep Gelderland meldt dat de overgang van Tighadouini naar Vitesse beklonken is. De Arnhemmers huren de buitenspeler voor één seizoen van Málaga. Zijn zaakwaarnemer meldt dat de handtekening spoedig zal worden gezet om de overgang definitief te maken.

Doe mee aan de FC Twente Topcoach competitie en WIN mooie prijzen!!


Net als de afgelopen jaren organiseert Twente Insite ook dit jaar weer een FC Twente Topcoach competitie. Koop met een budget van 52 miljoen euro 18 spelers en scoor met deze selectie zoveel mogelijk punten! Voor de uiteindelijke top vijf hebben we mooie prijzen. KLIK HIER en doe ook mee! PS: Vergeet niet je vrienden uit te dagen.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties