FC Twente Nieuws

"FC Twente heeft de harten veroverd van alle voetbalfans in Nederland"

"FC Twente heeft de harten veroverd van alle voetbalfans in Nederland"

Deze week genieten de spelers van hun vakantie, maar wordt er door verschillende analisten teruggeblikt op de eerste seizoenshelft. Zo ook bij de Oosttribune op RTV Oost. Clubwatcher Tijmen van Wissing is onder de indruk van het huidige FC Twente.

"Top toch hoe ze het gedaan hebben? De glimlach is weer terug en ze hebben de harten veroverd van alle voetbalfans in het land. Niet alleen de supporters van FC Twente staan achter deze ploeg, maar ook de rest van Nederland. Ze hebben toch wel sympathie voor dit FC Twente."

Iemand die hier een flink aandeel heeft gehad is Jan Streuer. Is hij een geschenk uit de hemel? "Jazeker", vervolgt Van Wissing. "Want hij heeft uiteindelijk ook Ron Jans naar Enschede gehaald. Anders hadden we daar gezeten met Zorniger."

"Misschien had hij het wel heel goed gedaan, misschien nog wel beter of slechter, maar dat weten we niet. Maar het is wel zo dat Jans een bepaalde rust heeft teruggebracht in Enschede. En wat ik al zei, het klinkt heel klef, maar er wordt weer gelachen en het is weer leuk om naar te kijken", besluit een enthousiaste Van Wissing.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties