FC Twente Nieuws

'FC Twente-held Bryan Ruiz volop in belangstelling Mexicaanse middenmoters'

'FC Twente-held Bryan Ruiz volop in belangstelling Mexicaanse middenmoters'

Bryan Ruiz staat volop in de belangstelling van Mexicaanse voetbalclubs. Sinds het vertrek bij FC Twente in 2011 maakte de Costa Ricaan deel uit van het Engelse Fulham, dat hem in 2014 een half jaar uitleende aan PSV Eindhoven. Sinds de zomer van 2015 staat de aanvaller onder contract in Portugal en naarmate de jaren verstreken zag Ruiz zijn marktwaarde kelderen, wat de oud-FC Twente held een gemakkelijke prooi maakt voor potentiële werkgevers.

[google] Het Mexicaanse Crul Azul en Tigres hebben volgens een Portugees medium interesse getoond in voormalig FC Twente-speler Bryan Ruiz. Een eventuele transfer is op dit moment echter nog niet aan de orde, de Costa Ricaan is namelijk niet de enige naam op de interesselijst van beide clubs, uitkomend op het hoogste niveau van Mexico.

Bryan Ruiz heeft de afgelopen jaren meerdere wedstrijden gespeeld voor thuisland Costa Rica, maar het meest opvallende was toch wel de succesvolle periode bij FC Twente. Sinds hij onder contract staat bij Sporting Portugal heeft Bryan Ruiz nog maar een marktwaarde van vijf miljoen euro, tegenover zo'n twaalf miljoen euro in zijn tijd bij de club in Enschede.

Op het WK Voetbal in 2014 bereikte Bryan Ruiz met Costa Rica de kwartfinale, waar het na een strafschoppenserie werd uitgeschakeld door het Nederlands elftal.

LIKE ONZE FACEBOOK PAGINA

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties