FC Twente Nieuws

FC Twente hoopt deze week doelman vast te leggen, linkerkant nog onduidelijk

FC Twente hoopt deze week doelman vast te leggen, linkerkant nog onduidelijk

FC Twente heeft de selectie zo goed als rond. Streuer is enkel nog op zoek naar een linksback, linksbuiten en een derde keeper. De club uit Enschede heeft met Issam El Maach de beoogde derde doelman zo goed als binnen. De Tukkers hopen de keeper deze week nog vast te leggen.

Dit weet Leon ten Voorde, club-watcher van FC Twente, te melden op Twitter. De posities linksback en linksbuiten zijn nog onduidelijk, zo heeft Streuer verteld aan Ten Voorde. Afgelopen week kwam al wel het nieuws naar buiten dat FC Twente geïnteresseerd is in Salah-Eddine en een IJslandse linksback, waarvan de naam nog niet is vrijgegeven.

Na een jaar bij Almere City op huurbasis te hebben gespeeld keerde Thijs van Leeuwen deze zomer weer terug bij FC Twente. De aanvaller kampt echter met een oorontsteking waardoor hij het grootste gedeelte van de voorbereiding heeft gemist. “Wordt lastig verhaal van hem”, zo schrijft Ten Voorde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties