FC Twente Nieuws

FC Twente hoopt tegen Willem II een einde te maken aan dramatische reeks

FC Twente hoopt tegen Willem II een einde te maken aan dramatische reeks

6 maart staat voor FC Twente de wedstrijd tegen Willem II op het programma. Er wordt zaterdagavond om 18:45 afgetrapt in de Grolsch Veste. Voorafgaand aan speelronde 25 bevinden de Tukkers zich op een zevende plek en staat Willem II zestiende.

De wedstrijd biedt voor de ploeg van Ron Jans een mogelijkheid om een einde te maken aan een dramatische reeks. De Tukkers wonnen de afgelopen zeven wedstrijden in de Grolsch Veste namelijk niet één keer.

De laatste thuisoverwinning dateert van 31 oktober 2020. Er werd toen overtuigend gewonnen van PEC Zwolle, in Enschede wonnen de Tukkers met 5-1. Thomas Lam had een grote rol in die overwinning van FC Twente. De verdediger van de Zwollenaren was negatief betrokken bij meerdere Twentse goals en werd hierdoor al voor de rust naar de kant gehaald door de inmiddels ontslagen Stegeman.

Hierna brak in de Grolsch Veste een periode van gelijkspelen en verliespartijen aan. In dit tijdsbestek vielen de verliespartijen tegen RKC en VVV het meest op. In beide wedstrijden wist FC Twente niet tot scoren te komen. De Waalwijkers wisten in Enschede tweemaal te scoren, de Venlonaren kwamen één keer tot scoren. In beide gevallen was dat dus genoeg voor een overwinning.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties