FC Twente Nieuws

FC Twente in de top 5 van meest verkochte seizoenkaarten

FC Twente in de top 5 van meest verkochte seizoenkaarten

Al seizoenenlang worden de supporters van FC Twente geliefd om de sfeer die gemaakt wordt. Zowel uit, als thuis zijn de Tukkers nadrukkelijk aanwezig. Dit valt ook terug te zien in het aantal verkochte seizoenkaarten. De 22.500 seizoenkaarten die de club uit Enschede ter beschikking had, zijn namelijk volledig uitverkocht.

FC Twente had deze kaarten al op 15 juni volledig uitverkocht. Dit terwijl op 14 juni pas de supporters op de wachtlijst de mogelijkheid kregen om een seizoenkaart aan te schaffen. Vijf andere teams uit de eredivisie hebben het tot dusver voor elkaar gekregen om de seizoenkaarten volledig te verkopen. Hierbij gaat het om Ajax, Feyenoord, PSV, Go Ahead Eagles en FC Emmen.

Door de capaciteit van De Grolsch Veste komt FC Twente niet verder dan een vierde plek op de lijst van meest verkochte seizoenkaarten. De eerste plek is weggelegd voor Ajax, die 41.000 seizoenkaarten wisten te verkopen. De lijst wordt afgesloten met RKC Waalwijk, zij hebben slechts 1.200 seizoenkaarten verkocht in aanloop naar het seizoen 2022-2023. Hieronder een overzicht met alle teams uit de eredivisie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties