FC Twente Nieuws

'FC Twente informeert naar Franse middenvelder die ook wordt gelinkt aan Feyenoord'

'FC Twente informeert naar Franse middenvelder die ook wordt gelinkt aan Feyenoord'

FC Twente heeft geïnformeerd naar de Franse middenvelder Loreitz Rosier. Zo meldt het Portugese A Bola. De 23-jarige Fransman staat onder contract bij het Portugese Estoril waar hij na dit seizoen nog een eenjarig contract heeft.

Rosier maakte in 2020 de overstap van Vitória Guimarães naar Estoril en promoveerde afgelopen seizoen naar het hoogste niveau. Dit seizoen is hij een vaste waarde en miste in de competitie nog maar twee wedstrijden. Rosier speelde het merendeel van de wedstrijden als verdedigende middenvelder.

FC Twente is volgens A Bola niet de enige Nederlandse club die haar oog heeft laten vallen op de Fransman. Ook Feyenoord zou de middenvelder op de radar hebben. Vooralsnog lijken FC Twente en Feyenoord nog niet concreet voor de 1.90 meter lange Fransman.

De kans is aanwezig dat FC Twente op de achtergrond bezig is met de potentiële opvolger van Ramiz Zerrouki. De middenvelder tekende eerder dit jaar een nieuwe verbintenis, en de club wil hem graag nog een seizoen behouden, maar zal bij een goed bod mogen vertrekken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties