FC Twente Nieuws

''FC Twente is een slapende reus, die nog veel groter kan worden''

''FC Twente is een slapende reus, die nog veel groter kan worden''

Job ten Thije is al lange tijd actief in de jeugdopleiding van FC Twente, waar hij bijna alle teams onder zijn hoede had. De jeugdtrainer is dit seizoen verantwoordelijk voor FC Twente onder 19, waarmee hij de achtste plek op de ranglijst bezet.

Na acht wedstrijden staat FC Twente onder 19 op een achtste plaats, van de in totaal 14 meespelende teams. Nadat elke ploeg een keer tegen elkaar heeft gespeeld, zullen de eerste acht teams - meespelen in de kampioenspoule en de overige zes teams het tegen elkaar opnemen in de nacompetitie.

Ten Thije ziet het gevoel in de jeugdopleiding veranderen. "Het zou mooi zijn als we alle negativisme eindelijk achter ons zouden kunnen laten en ons weer volledig op de toekomst kunnen richten. Deze club is nog steeds een slapende reus, die nog veel groter kan worden", zegt hij in De Twaalfde Man.

[google]

"Vorig jaar tegen Jong PSV zaten er gewoon 25.000 mensen op de tribunes", vervolgt Ten Thije. "Dat gebeurt nergens en is een groot compliment aan de supporters. Ook in de slechte tijden staan ze keihard achter de club, dat is hartstikke mooi. Ik hoop dat het een rust en positief seizoen wordt, op alle fronten."

Bron: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties