FC Twente Nieuws

FC Twente kan komst AZ-middenvelder definitief vergeten

FC Twente kan komst AZ-middenvelder definitief vergeten

Iliass Bel Hassani lijkt op korte termijn te vertrekken bij AZ. De 26-jarige middenvelder, die afgelopen zomer één van de kandidaten was om FC Twente te komen versterken op het middenveld, zou in de winterstop de overstap kunnen maken naar FC Groningen.

Bel Hassani en FC Groningen zijn meermaals met elkaar in gesprek getreden, zo weet het Dagblad van het Noorden te melden. De 'Trots van het Noorden' hoopt de middenvelder eerst een half jaar te kunnen huren en daarna een optie tot koop te lichten. Naast Bel Hassani staat ook voormalig FC Twente-middenvelder Thomas Bruns in de belangstelling van FC Groningen.

[google]

In de zomer van 2016 betaalde AZ ruim 1,3 miljoen euro aan Heracles Almelo voor de diensten van Bel Hassani. De Rotterdammer wist echter nooit helemaal door te breken in het shirt van de Alkmaarse club, waar hij in totaal tot 45 wedstrijden kwam.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties