FC Twente Nieuws

FC Twente komt niet in handen van Red Bull of een Rus: "Totaal uitgesloten"

FC Twente komt niet in handen van Red Bull of een Rus: "Totaal uitgesloten"

Algemeen directeur Paul van der Kraan staat bekend om zijn werk als saneerder bij clubs als Vitesse, Fortuna Sittard en FC Den Bosch. Bij alle drie de clubs schoof hij uiteindelijk een investeerder naar voren in een poging de club over te nemen. Dit lukte bij zowel Vitesse als Fortuna Sittard, maar bij FC Den Bosch ging het op het laatste moment toch mis.

Een dergelijke overname is voor vele FC Twente supporters één van de grootste nachtmerries. Eerder deed Red Bull al enkele pogingen om FC Twente in handen te krijgen, maar zowel onder Munsterman als onder Van Halst werd de drankjesgigant de deur gewezen.

Supporters die vrezen dat FC Twente hetzelfde lot wacht als Vitesse en Fortuna Sittard kunnen vanaf nu weer opgelucht adem halen. Van der Kraan sluit aan tafel bij Voetbalpraat een overname uit. "Dat is totaal uitgesloten. Het past niet in Twente en het past niet in een regio waar de binding tussen de club en de achterban zo sterk en zo groot is. Dan moet er wel heel veel gebeuren en zover zijn we bij lange na niet. Dus ik sluit het uit."

[google]

Of er zich de laatste tijd nog kandidaten hebben gemeld bij Van der Kraan? "We hebben met geen één partij serieus om tafel gezeten. Er zijn altijd wel mensen, en dan met name tussenpersonen, die zeggen interessante partijen te hebben. Maar als je niet van plan bent om met een dergelijke partij in zee te gaan, hoef je je tijd daar ook niet aan te besteden."

"Wij besteden onze tijd aan het uitbouwen van de club en het zorgen voor een goede selectie. En daar hebben we onze handen vol aan. Tijd besteden aan dergelijke dingen. Nee", besluit Van der Kraan het onderwerp stellig.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties