FC Twente Nieuws

FC Twente krijgt uitstel voor inleveren schuldsaneringsplan

FC Twente krijgt uitstel voor inleveren schuldsaneringsplan

De gemeente Enschede heeft FC Twente een maand langer de tijd gegeven om met een goedgekeurd plan voor de schuldsanering te komen, meldt RTV Oost. Eerder had de club tot 1 maart de tijd, maar nu heeft de club tot 1 april.

Het schuldsaneringsplan is voor FC Twente cruciaal. Als de Enschedese club het niet op tijd voor elkaar krijgt om op tijd met zo'n plan te komen dan kan de gemeente de eerder toegezegde opschorting van de rente en de aflossing gaan intrekken.

Het is niet bekend waarom FC Twente langer de tijd nodig heeft voor het schuldsaneringsplan. "FC Twente heeft meer tijd nodig", aldus een woordvoerder van de gemeente Enschede. "De club moet op 1 maart wel een conceptplan voor schuldsanering inleveren."

[google]

Komt de club voor 1 maart met een conceptplan, dan kan de gemeenteraad dat in maar op de verschillende commissievergaderingen behandelen. Het definitieve besluit volgt dan op 1 april, wanneer er weer een gemeenteraadsvergadering op de agenda staat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties